pinnbröd

Scout

Att vara scout handlar om mycket mer än att knyta knopar och grilla korv. Här får du lära dig om naturen, sjukvård och en massa annat som är bra att kunna, men framförallt ha roligt tillsammans med andra scouter! Du kommer att få reda på hur man bygger ett vindskydd utan att använda en enda spik, hur de har det i andra länder och lära dig att samarbeta med och ta ansvar för de andra i din patrull. I scouterna är alla lika viktiga och värdefulla!

Vi leker lekar, sjunger och hittar på allt möjligt annat skoj. Vi åker också på läger och hajker där du kommer att få uppleva massor av spännande saker och träffa många nya kompisar. Och så blir det såklart en och annan mysig korvgrillning runt lägerelden!

När man är 8 år (eller börjar 2:an) är man välkommen att vara med!

Var och när: Se aktuellt program

Kontakt: Sandra Gomér, tel 070 334 96 56

Det finns för närvarande inga kommande händelser i kalendern.

Logo Equmenia Scout Västra Gotland

Equmenia

Equmenia är Sveriges största kristna barn- och ungdomsorganisation. De står för all verksamhet för barn och unga i Equmeniakyrkan. Equmenia vill vara en organisation där barn och unga får växa i gemenskap med varandra och Jesus. Det är Equmenias grund och allt vi gör handlar om det. På tusen olika sätt.