Någon som läser i bibeln

Församlingen

Equmeniakyrkan Västra Gotland har omkring 70 medlemmar. Våra två kyrkor är belägna i Väte och Hogrän.

De flesta söndagar firar vi gudstjänst, oftast i Väte Equmeniakyrka eller utomhus när det blir säsong för det. På sommaren har vi våra gudstjänster på Snäckan i Klintehamn.
Projektet Växtpool bjuder in till flera filmkvällar och bruncher i olika kyrkor på Gotland.
Samlingar med Bibel och bön hör också till vår verksamhet.
Under vår och höst bjuder vi in till Torsdagslunch en gång i månaden.
I samarbete med studieförbundet Bilda har vi studieverksamhet som Textil tid och kör.
Vi har ett livligt barn- och ungdomsarbete med scout på onsdagar och söndagsskola samtidigt som söndagsgudstjänsten ca 2 gånger i månaden.
Vi är även delaktiga i tonårssamlingar ”By Night” i Hemse, oftast på lördagskvällar i Hemse pingstkyrka. Vill du veta mer om det, kontakta pastor Stina 073 0424093.

Du är varmt välkommen att dela vår gemenskap!

Snäckan

Andaktsstig på Snäckan

Njut av en promenad i den vackra naturen runt Snäckan och ta del av goda tankar och ord utifrån Frälsarkransen! Stigen börjar mellan fotbollsplanen och stuga 1, är ca en km lång och kommer fram vid gårdskorset. Vill du ta med fikakorg får du gärna använda Snäckans trädgårdsmöbler!

Snäckan

Konsert med Systra mi

Varmt välkomna till en finstämd sommarkväll på Snäckan. Musik och texter som berör själ och hjärta, med systrarna Svea, Gerda och Judit Emilsson, samt Alma Emilsson på piano och sång. Café Snäckan öppet. Fri entré

Snäckan

Loppis

Kom och fynda på församlingens loppis! Öppet 10-16 fredag 26 och lördag 27 juli. Vill du skänka saker är du välkommen med dem på torsdagen 25 juli mellan 16-17. Café Snäckan är öppet samtidigt som loppisen!