Någon som läser i bibeln

Församlingen

Equmeniakyrkan Västra Gotland har omkring 70 medlemmar. Våra två kyrkor är belägna i Väte och Hogrän.

De flesta söndagar firar vi gudstjänst, oftast i Väte Equmeniakyrka eller utomhus när det blir säsong för det. På sommaren har vi våra gudstjänster på Snäckan i Klintehamn.
Projektet Växtpool bjuder in till flera filmkvällar och bruncher i olika kyrkor på Gotland.
Samlingar med Bibel och bön hör också till vår verksamhet.
Under vår och höst bjuder vi in till Torsdagslunch en gång i månaden.
I samarbete med studieförbundet Bilda har vi studieverksamhet som Textil tid och kör.
Vi har ett livligt barn- och ungdomsarbete med scout på onsdagar och söndagsskola samtidigt som söndagsgudstjänsten ca 2 gånger i månaden.
Vi är även delaktiga i tonårssamlingar ”By Night” i Hemse, oftast på lördagskvällar i Hemse pingstkyrka. Vill du veta mer om det, kontakta pastor Stina 073 0424093.

Du är varmt välkommen att dela vår gemenskap!

Snäckan

Andaktsstig på Snäckan

Njut av en promenad i den vackra naturen runt Snäckan och ta del av goda tankar och ord utifrån Frälsarkransen! Stigen börjar mellan fotbollsplanen och stuga 1, är ca en km lång och kommer fram vid gårdskorset. Vattentåliga skodon rekommenderas!

Textil

Equmeniakyrkan i Väte

Textil tid

Ta med stickningen, lagningskorgen, symaskinen, broderiet eller vad det kan vara så handarbetar, umgås och fikar vi. Gällande fikat så finns te och kaffe på plats och vi tar med det vi vill tugga på. Välkommen!

Vandring, samtal och fika på Södra Hällarna

Växtpool Gotland bjuder in till ”Hälsa på din hälsa”, utomhusaktivitet på Södra hällarna, Visby. Samling 9:45 vid parkering (färjeleden). 10:00 går vi tillsammans. Tillbaka till parkeringen för fika ca 11:00. Under tiden kommer vi njuta av naturen, samtala om hälsa och göra en aktivitet tillsammans. Varmt välkommen med!