Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/equmenia/supergammal.equmeniakyrkan.se/wp-content/themes/gemensamframtid/classes.php on line 0

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/equmenia/supergammal.equmeniakyrkan.se/wp-content/themes/gemensamframtid/classes.php on line 0

Warning: Declaration of Custom_Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/equmenia/supergammal.equmeniakyrkan.se/wp-content/themes/gemensamframtid/classes.php on line 0
Gotlandssemester? | Equmeniakyrkan Västra Gotland

Gotlandssemester?

Publicerat 2019-03-23 av Equmeniakyrkan Västra Gotland

Vi i Equmeniakyrkan Västra Gotland hyr ut våra två kyrkor under sommarmånaderna som semesterbostäder. Kyrkorna är belägna i Hogrän och Väte, ca 2 resp 2,5 mil söder om Visby.

Boka här!